2017_07_03_0_1_autentic-sibian-unicat-in-industria-de-lactate-din-sibiu-fabrica-sevis-lanseaza-iaurtul-de-baut-cu-fructe_86059

Autentic sibian. Unicat în industria de lactate din Sibiu: Fabrica Seviş lansează iaurtul de băut cu fructe

Aşa cum au promis încă de săptămâna trecută, reprezentanţii Fabricii de Lactate Seviş au lansat, ieri, iaurturile de băut cu fructe. Acestea sunt unicat în Sibiu, Fabrica de la Seviş fiind prima din industria de lactate din Sibiu care aduce pe piaţă o gamă de iaurturi cu fructe.

„Fabrica de lactate Seviş vine cu noi surprize pentru consumatori. Lan­săm gama de iaurturi noi, cu grăsime 1,8%,  destinate tuturor cate­goriilor de vârstă. Preţul este foarte atractiv, astfel că oricine şi-l poate permite. Sunt iaurturi naturale, cu gemuri naturale, de cea mai bună calitate”, a declarat Magda Horhat, administra­torul Fabricii de Lactate Seviş.

Gust bun şi prospeţime garantate

Fabrica de Lactate Seviş este una din puţinele fabrici de produse lactate din România care nu a fost „înghiţită” de marile companii inter­naţionale şi care prelucrează lapte doar din Mărginimea Sibiului.
„Gustul şi prospeţimea noilor iaurturi sunt garantate de timpul scurt pe care îl parcurge laptele de la producător până la consumator, astfel laptele muls dimineaţa de la văcuţe  poate ajunge a doua zi la consumator sub forma diferitelor produse. Un alt atu al iaurturilor cu fructe sunt gemurile folosite. Acestea sunt de calitate superioară. Iaurturile cu fructe sunt o gustare dulce, cremoasă, răcoritoare, pe gustul tuturor!”, a spus Mariana Furdui, inginer de calitate al Fabricii de Lactate sibiene.
La sfârşitul lunii iunie, Fabrica de Lactate Seviş a lansat Iaurtul de băut Fitness cu Zmeură, prietenul tuturor celor care vor să aibă parte de o gustare sănătoasă, din lapte natural 100% românesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.