2019_02_07_2_cascavaluri-premium-mestesugite_6409

Caşcavaluri premium meşteşugite

Pentru un sibian ‘Crinț’ este un termen binecunoscut, denumirea produselor fiind preluată de la cabana Crinț, locul perfect de liniște și relaxare. Tradiția acestui loc s-a încetățenit atât de bine în sufletul sibianului, încât el rezonează astăzi cu naturalețe, pasiune și autenticitate.

Fabrica de lactate Seviș este deja renumită prin grija pe care o are pentru a păstra tradițiile. Produsele Fabricii de lactate Seviș convertesc automat orice degustător de brânzeturi într-un fan. Grija noastră pentru a păstra nealterată tradiția ne-a determinat să facem toate eforturile în a oferi clienților noștri produse desăvârșite. Ne mândrim cu produse 100% autentice și cu gusturi care oferă senzația de acasă și de plăcere maximă.

Acum vă oferim câteva produse noi:

– Cașcaval maturat ‘Crinț’ Premium

– Cașcaval ‘Crinț’ cu boia usoară

– Cașcaval afumat ‘Crinț’ cu boia ușoară

– Cașcaval ‘Crinț’ cu piper

– Cașcaval afumat ‘Crinț’ cu piper.

Cașcavalul maturat ‘Crinț’ este un produs exclusivist, o brânză nobilă, care a fost pastrată timp de 7 luni la maturat pentru a oferi cunoscătorilor și consumatorilor de produse gusturi desăvârșite. Maturarea este un proces străvechi rafinat de către specialiștii preocupați de arta culinară, care oferă brânzei, propietăți calorice îmbunătățite. Fabrica de lactate Seviș este încântată să vă ofere aceste produse Premium. Pentru desăvârșirea gustului cașcavalului maturat ne-am folosit de puterea fumului obținut prin arderea lemnului de brad natural. Din vremurile străvechi fumul asigura conservare produselor alimentare. Astăzi, lemnul de brad bio aduce amintirea puternică a tradiționalului și autenticului. Sortimentele cașcaval afumat cu boia ușoară și cașcaval afumat cu piper sunt cele mai noi produse ieșite prin meșteșugul celor de la Fabrica de lactate Seviș.

Toate produsele noastre pot fi găsite în magazinele proprii la prețuri promoționale:

·      Cașcaval maturat ‘Crinț’ Premium                -35,00 lei/kg

·      Cașcaval ‘Crinț’ cu boia ușoară                    -33,90 lei/kg

·      Cașcaval afumat ‘Crinț’ cu boia ușoară        -33,90 lei/kg

·      Cașcaval ‘Crinț’ cu piper                               -33,90 lei/kg

·      Cascaval afumat ‘Crinț’ cu piper                   -33,90 lei/kg

În următoarele momente, haideți să facem un exercițiu de imaginație. Într-o zonă împădurită liniștită unde doar vuietul copacilor își face simțită prezența, la o masă cu familia, poți servi alături de alte bunătăți și noile sortimente ale cașcavalului ‘Crinț’ cu gust fin și delicios, din lapte proaspăt. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *