2019_03_07_2_fabrica-de-lactate-sevis_41230

Fabrica de Lactate Seviș oferă sibienilor și nu numai, produse lactate cu gustul de odinioară

Grija noastră este să păstrăm savoarea de altă dată, suntem preocupați de calitatea produselor, de aceea gradul de satisfacție al clienților noștri este foarte ridicat.

Am preluat o tradiție milenară, împământenită de ciobanii sibieni și desăvârșită de locurile magice din Mărginimea Sibiului, de exemplu Crinț.

Astăzi, în ziua de 8 martie, vrem să prețuim doamnele, domnișoarele și copiii. Fiecare dintre acești clienți ai magazinelor noastre SEVIȘ, vor fi răsplătiți cu un cadou: un iaurt cu fructe (zmeură, căpșuni) la pahar.

Prețuim gustul bun, de aceea îți oferim aromele desăvârșite. Vino în 8 martie în magazinele noastre, cumpără orice produs Seviș și primești cadou un iaurt cremos cu fructe (zmeură sau căpșuni),la pahar.

În magazinele Seviș găsești: lapte, smântână, cașcaval, iaurt, telemea, iar zilele acestea am lansat produse noi, care te vor duce foarte aproape de Crinț: Cașcaval maturat „Crinț” Premium, un cașcaval ce păstrează tradiția și standardul calității Mărginimii Sibiului. Săptămânile trecute, Cașcavalul maturat „Crinț” Premium a fost premiat la evenimentul„Gusturile Iernii-22-24.02.2019” organizat sub egida Regiunii Gastronomice Europene – Sibiu 2019, un eveniment dedicat produselor culinare tradiționale.

Așadar ai toate motivele să vii la magazinele SEVIȘ ca să îți iei doza de gust bun și de bună seamă, cadoul nostru.

Nu uita ca în 8 martie să ne vizitezi neapărat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *