2019_02_28_0_2_lactate-sevis-prestanta_20183

Lactate SEVIȘ, prestanță la Gusturile iernii 2019

La sfărșitul săptămânii trecute, la sala de expoziții  REDAL EXPO Sibiu, a avut loc concursul de brânzeturi maturate, organizat sub egida “Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019”, în cadrul evenimentului “Gusturile iernii – Sibiu 22-24.02.2019”.

Cu această ocazie, societatea comercială ATLANTIC TRAVELS SRL – Fabrica de Produse Lactate SEVIȘ, a participat cu 10 produse, atât la concurs, cât și la expoziția de brânzeturi, produse lactate 100% naturale, fabricate dupa rețete tradiționale, specifice Mărginimii Sibiului.

Produsele au fost foarte bine apreciate, fiind premiate de un juriu format din maeștri bucătari și specialiști în domeniul fabricării brânzeturilor, care au fost impresionați de calitatea și modul de prezentare al Fabricii de lactate SEVIȘ.

Totodată, la tombola organizată în cadrul acestui eveniment, SC ATLANTIC TRAVELS SRL a oferit câștigătorului, un coș cu produse lactate și calendarul anului 2019,  cu prezentarea în imagini a produselor Fabricii de  lactate SEVIȘ.

Pentru sibieni și nu doar pentru ei, brânzeturile, cașcavalurile și gama de  produse lactate SEVIȘ sunt disponibile, la prețuri promoționale, în magazinele proprii din Sibiu sau vizitând magazinul fabricii, unde puteți avea parte de o degustare de delicatesuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.